A Nemzeti Pálinkakiválóság Program
elkötelezett a kulturált alkoholfogyasztás iránt.
Az oldal belépésével megerősíti,
hogy már elmúlt 18 éves.

Pálinkaházak

Villányi Pálinka – Magyarbólyi Pálinkafőzde

A Villányi Pálinka üzeme 4 km-re Villánytól, Magyarbóly településén helyezkedik el. Pálinkáikat és borpárlataikat a régióból beszerzett gyümölcsökből, törkölyökből és a méltán híres villányi borokból készítik. Fő profiljuk a törköly- és szőlőpálinkák, valamint a bor- és seprőpárlatok készítése. Filozófiájuk, hogy a legkitűnőbb alapanyagokból a legjobb minőségű pálinkákat állítsák elő. A villányi borkultúra után a villányi pálinkakultúra elterjedésében szeretnének élen járni és rámutatni, hogy a helyi szőlőből készült törkölypálinkák és a helyi borokból készült párlatok is méltán felsorakozhatnak a villányi hagyományok támogatásában.

7775 Magyarbóly Vasút u. 74.
info@villanyi-palinka.hu
+36 30 894 6929
www.villanyipalinka.hu
A pálinkaház pálinkái

Várda-Distillery

A Várda-Drink Pálinkafőzde az ország egyik legnagyobb múltú főzdéje, ahol 1953 óta készülnek a
kiváló minőségű pálinkák. Az idő előrehaladtával a hagyományokat a modern kor vívmányaival ötvözték, melynek köszönhetően ma már korszerű, számítógép-vezérelt lepárlási technológiával is előállítnak pálinkát. Pálinkáik az elmúlt évtizedben számos hazai és nemzetközi versenyen bizonyítottak. Kiemelten
említésre méltóak a Szabolcsi alma- és a Szatmári szilvapálinkák, melyek védett eredet-megjelölésű termékek, illetve jogosultak a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegy viselésére is.

4600 Kisvárda Temesvári út 4.
vdrink@vardadrink.hu
+36 45 470 253
www.vardadrink.hu
A pálinkaház pálinkái