A Nemzeti Pálinkakiválóság Program
elkötelezett a kulturált alkoholfogyasztás iránt.
Az oldal belépésével megerősíti,
hogy már elmúlt 18 éves.

Pálinkaházak

Reneszánsz Pálinka – Badacsonyi Pálinkaház Kft

A Reneszánsz Badacsonyi Pálinkaház egy kis családi vállalkozás, mely manufakturálisan működik Badacsonyörsön, ahol 2012 márciusában már a saját prémium kategóriás pálinkáikat készítették.
Pálinkaműhelyük fiatal ugyan, de a reneszánsz éppen a megújulásról, az ízek, érzések, érzelmek újjászületéséről és tökéletes harmóniájáról szól. Technológiájuk Magyarországon már ismert és kedvelt, de a reneszánsz jegyében egy különleges eljárást alkalmaznak, mellyel a gyümölcsök aromáját még fokozottabban, intenzívebben kiérezhetik a pálinka szerelmesei. Pálinkafőzdéjük a Badacsony hegység eredetvédett területéről származó szőlőfajtákból és törkölyeikből készült pálinkákra specializálódik. Térjen be hozzájuk, élvezze a kellemes ízeket szép környezetben. Ragadja Önt is magával a pálinka reneszánsza úgy, ahogy velük már megtette.

8257 Badacsonyörs Füredi út 3.
reneszansz@badacsonyipalinkahaz.hu
+36 87 777 166
www.badacsonyipalinkahaz.hu
A pálinkaház pálinkái

Réti Pálinkaház

A pálinkafőzde Győr mellett egy csendes kis faluban, Tárnokrétiben található, egy felújított magtár épületében, ahol 2009 óta bérfőzdeként, 2014-től pedig kereskedelmi főzdeként is működik. Termékeik modern technológiájú egylépcsős lepárló berendezésen készülnek, a környék ismert gyümölcsfajtáiból. Specialitásuk az illatos Irsai Olivér szőlőpálinka és a cigánymeggy pálinka. A főzde mellett üzemeltetett vendégházban helyszíni kóstolására is lehetőség nyílik, finom ételek kíséretében az érdeklődők megismerhetik a pálinkakészítés folyamatát és szakmai tanácsokat is kaphatnak.

 

9165 Tárnokréti, Fő u.12
iroda@retipalinkahaz.hu
+36 30 300-1129
www.retipalinkahaz.hu
A pálinkaház pálinkái