Medicina Hungariqum Pálinkaház
A Somogy megyében, Táskán található üzemet még az 1920-as években építették pálinkafőzdének, ami hamar jó hírnévre tett szert, hiszen egészen 1987-ig két meghatározó főzőmestere is volt. Jelenlegi tulajdonosai fantáziát láttak a 80 éves múltra visszatekintő, viszont rég nem működő pálinkafőzdében, így 2011-ben megvásárolták azt. A felújítást követően 2012-ben nyitották meg az üzemet, akkor bérfőzdeként. Folyamatosan azon dolgoznak, hogy a régi értékeket megőrizve, a fejlődést és a tradíciót egyaránt szem előtt tartva, minőségben kompromisszumot nem ismerve, hosszú távon jól működő pálinkaházat hozzanak létre. A bérfőzés biztosítja az alapot, hogy eredeti elképzelésüket megvalósíthassák: a minőségre elhivatott, egyedi tiszta íz világot képviselő, manufakturális jellegű vállalkozásként működni. A nagyközönség által jól ismert, gyümölcsből készült pálinkáikon keresztül meg tudják mutatni mindazt, amit értéknek tartanak, és a tradicionális pálinkákon túl, folyamatosan megújulva, de az alapértékeket szem előtt tartva készítik egyedülálló termékeiket, melyekről méltán mondható, hogy „Gyógyszere a testnek, orvossága a léleknek”