Márton Pálinkafőzde
Mitől lesz egy speciálisan magyar termék világszínvonalú? A választ bármelyik Márton paalckban megtalálhatjuk. Attól, hogy találkozik benne a pálinkafőzés mestereinek tudása, a szakma szeretete a válogatott gyümölcsök és az alapanyagok, valamint nem utolsó sorban a töretlen kísérletező kedv. Márton János 1991 óta szenvedélyének tekinti a pálinkák és különböző gyümölcspárlatok készítését. Igazi mesterhez híven évről-évre tökéletesebbre csiszolja termékeit, melyek minőségét több tucat hazai és nemzetközi díj fémjelez. Olyan új ízek fűződnek a nevéhez, mint a málna, vagy az Irsai Olivér szőlőpálinka. A Márton igazi családi manufaktúra, – a szó legnemesebb értelmében – termékeiknek egyedi ízei és páratlan minősége szimbolizálja, mit jelent a világszínvonal a párlatok világában.